ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι της Θήρας (Σαντορίνη) προσέκρουσε κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Πρέβελης» στο οποίο επιβαίνουν 119 επιβάτες και 29 ΙΧ οχήματα.
Δεν προκλήθηκε τραυματισμός, σύμφωνα με πληροφορίες. Το πλοίο θα ελεγχθεί στα ύφαλα από δύτη προληπτικά.
Το «Πρέβελης» εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Μήλος, Θήρα, Ανάφη, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσος, Πηγάδια, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδος.
Διαβάστε επίσης:
Σαντορίνη: Αναζητούν τη χαμένη Ατλαντίδα στον βυθό της Καλντέρας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Βροχερός καιρός σήμερα – Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για αυστηρότερη εφαρμογή της ουδετερότητας της χώρας
- Τεχνολογία: Πώς «παντρεύονται» σήμερα οι διαφορετικοί κόσμοι των Nvidia, Tesla και Sequoia;
- Μέση Ανατολή: Το Ιράν επιμένει στους όρους του για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ παρά το «όχι» Τραμπ
- Άννα Βίσση: Χιλιάδες θαυμαστές τραγούδησαν μαζί της στο κατάμεστο ΟΑΚΑ – Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.