ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Σε μια κίνηση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με εθελοντές από τους Γιατρούς του Κόσμου και το «Δείπνο Αγάπης» μοίρασαν το απόγευμα 100 μερίδες φαγητού σε αστέγους και αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και καλή χρονιά, στην Πύλη Ε7-Ε9 του Λιμένος Πειραιώς.
Το φαγητό ετοιμάστηκε από τον σεφ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Βασίλη Μπέκα και διανεμήθηκε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Διαβάστε επίσης
Ιερά Σύνοδος κατά Μόσιαλου: Τον κατηγορεί για φανατισμό, έλλειψη σεβασμού και ρατσιστική συμπεριφορά
Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Ελασσόνα
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Θετικός στον κορονοϊό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητέρα Μαζωνάκη: Ζητώ δικαιοσύνη για τη μνήμη του παιδιού μου, του λατρεμένου μου Γιώργου (βίντεο)
- Θεατρική βραδιά για τον Γιώργο Μυλωνάκη και την Τίνα Μεσσαροπούλου
- Ευρωαγορές: Γύρισαν στο «κόκκινο» καθώς οι traders στρέφονται στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν – Φόβοι για το γαλλικό χρέος
- Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα με επιδότηση 90% μισθού και εισφορών για 12 μήνες – Ποιους αφορά (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.