• Κοινωνία

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο εκτάκτως το βράδυ

    • NewsRoom
    Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ρούλα Πισπιρίγκου


    Στο Θριάσιο νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, χρειάστηκε να διακομιστεί – με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης- εκτάκτως το βράδυ η Ρούλα Πισπιρίγκου.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ η προφυλακισμένη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της, αισθάνθηκε ξαφνική έντονη αδιαθεσία και κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί στο νοσοκομείο.

    Έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς, που δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό ώστε να παραμείνει, η Πισπιρίγκου επέστρεψε και πάλι στο κελί που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Αλέξης Κούγιας: Ανέλαβε την υπεράσπισή της

    Υπενθυμίζεται ότι χθες έγινε γνωστό ότι την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναλαμβάνει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

    Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα τη δήλωση εξουσιοδότησης που του υπέγραψε η προφυλακισμένη μητέρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση των τριών παιδιών της: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας.

    Ο γνωστός ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που με τις δικές του εκτιμήσεις από τα ευρήματα κυρίως ως προς τον θάνατο της Ίριδας, είχε στρέψει τις Αρχές προς τη κατεύθυνση της δολοφονίας, με ανάρτησή του στα social media σχολίασε την ανάληψη της υπεράσπισης της Πισπιρίγκου από τον Αλέξη Κούγια.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: Ο κάθε κατηγορούμενος και οι συνήγοροί του έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όποιο μέσο για την υπεράσπισή του. Σε υποθέσεις όμως με ιατροδικαστικά ζητήματα η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

    Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα σε μεγάλο μέρος της χώρας



    ΣΧΟΛΙΑ