• Κοινωνία

    Ρωσία: Τα τρία σενάρια που εξετάζονται για την συντριβή του αεροσκάφους

    Ρωσία: Τα τρία σενάρια που εξετάζονται για την συντριβή του αεροσκάφους


    Τρία πιθανά αίτια της συντριβής του επιβατικού αεροσκάφους An-26 στην Καμτσάτκα θα εξετάσει η ανάκριση, όπως ανακοίνωσε η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας.

    Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αυτό που θα εξεταστεί είναι αν η συντριβή του αεροσκάφους οφείλεται στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε τεχνική βλάβη στο αεροσκάφος ή σε λάθος του πληρώματος.

    Σύμφωνα με την Ανακριτική Επιτροπή, στο αεροσκάφος επέβαιναν 22 επιβάτες και 6 μέλη του πληρώματος.

    Στο τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος έφθασε ομάδα ανακριτών, ελήφθησαν δείγματα του καυσίμου, κατασχέθηκαν το σχέδιο πτήσης και τα σχετικά έγγραφα της εταιρείας στην οποία ανήκε το αεροσκάφος, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από μάρτυρες του συμβάντος.

    Το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών, μετέδωσε ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία της συντριβής του αεροσκάφους ήταν το λάθος του πληρώματος σε συνθήκες κακής ορατότητας.

    Οι υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών, ανέφεραν ότι το πλήρωμα δεν είχε αναφέρει κάποια τεχνικά προβλήματα στο αεροσκάφος και πως πριν την αναχώρηση του το αεροσκάφος είχε ελεγχθεί.

    Το αεροσκάφος συνετρίβη σε βραχώδη περιοχή, και τα συντρίμμια του διασκορπίσθηκαν στην Οχοτσκική Θάλασσα, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την κωμόπολη Παλάνα, όπου κατευθυνόταν.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ρωσία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

    Παγκόσμια πρώτη: Τοποθέτησαν μαγνήτες στο στομάχι 2χρονου για να μπορεί να τρώει

    Πάτρα: Διασωληνώθηκε 27χρονη από την Κέρκυρα – Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ