• Κοινωνία

    Ρωσία: Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους – Δεν υπάρχουν επιζώντες

    Η Ελλάδα απαγορεύει σε όλα τα ρωσικά αεροσκάφη τις πτήσεις στον εναέριο χώρο της


    Άσχημα είναι τα νέα που προέρχονται από την συντριβή του αεροσκάφους στην Ρωσία, είδηση που έγινε γνωστή νωρίτερα το πρωί της Τρίτης

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσαν τα πρακτορεία Interfax και RIA, επικαλούμενα πηγές των συνεργείων διάσωσης, δεν υπάρχουν επιζώντες από την συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους An-26 στην ρωσική άπω ανατολή.

    Νωρίτερα, τα πρακτορεία Interfax και TASS είχαν μεταδώσει ότι εντοπίσθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους στο σημείο όπου συνετρίβη επάνω σε βράχο, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την κωμόπολη Παλάνα, όπου κατευθυνόταν το An-26 με 28 επιβαίνοντες.

    Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό αεροσκάφος έχασε την επαφή με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας ενώ έκανε απόπειρα προσγείωσης. Στην αρχή, το αεροσκάφος, με επιβαίνοντες συνολικά 28 ανθρώπους, εκ των οποίων 22 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος, αγνοείτο στη χερσόνησο Καμτσάτκα.

    Ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εντόπισαν το σημείο στο οποίο ένα αεροπλάνο Antonov An-26 συνετρίβη στη θάλασσα, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, μετά την ανακοίνωση πως αγνοείται η τύχη ενός αεροπλάνου με 28 επιβαίνοντες που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στη ρωσική άπω ανατολή.

    Πλοία καταπλέουν στο σημείο της συντριβής, έκαναν γνωστό οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το RIA.

    Σημειώνεται ότι το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε κι ένα παιδί, κατευθυνόταν στην κωμόπολη Παλάνα κοντά στην ακτή της Οχοτσκικής θάλασσας.

    Διαβάστε ακόμη:

    Στο αμείωτο οι έλεγχοι για τα μέτρα: Συλλήψεις και πρόστιμα στον απολογισμό

    Η πρώτη αποζημίωση για θύμα της Μάνδρας: €270.000 για ευθύνες Περιφέρειας, Πολιτικής Προστασίας, Αστυνομίας

    Εντάσεις και αλλαγή στρατηγικής – Η Δέλτα απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ