ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διαταράσσει σε σημαντικό βαθμό τον παγκόσμιο ενεργειακό εφοδιασμό και έχει προκαλέσει τη σοβαρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων 40 ετών, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Αλεξάντερ Νόβακ.
«Στο πλαίσιο της σημερινής σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, επηρεάζονται τουλάχιστον 20 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως. Αυτός είναι ο όγκος του αργού πετρελαίου και των πετρελαιοειδών που διακινούνταν ημερησίως μέσω του Στενού του Χορμούζ, μέχρι πριν από 19 ημέρες», τόνισε ο Νόβακ.
Διαβάστε επίσης
Βανς: Συνάντηση με στελέχη πετρελαϊκών εταιρειών καθώς εκτινάσσονται οι παγκόσμιες τιμές καυσίμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.