• ΥΓΕΙΑ

    Πάτρα: Διασωληνώθηκε 27χρονη από την Κέρκυρα – Είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

    Πάτρα


    Διασωληνώθηκε χθες, Δευτέρα, μια 27χρονη κοπέλα από την Κέρκυρα, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από την περασμένη Τετάρτη.

    Μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί της να κρίνουν απαραίτητη τη διασωλήνωσή της, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.news.

    Μιλώντας στο τοπικό Μέσο, ο καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ Αργύρης Συμεωνίδης χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας της «σταθερά κρίσιμη».

    «Παρ’ όλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες», επισήμανε ο κ. Συμεωνίδης, που είναι και ο επικεφαλής της ομάδας γιατρών που την παρακολουθούν.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 27χρονη εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊόυ με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν, αποφάσισαν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου.

    Από την προηγούμενη Τετάρτη νοσηλεύεται στην Αιματολογική Κλινική της Πάτρας, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το Open Tv, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού της με την κατάσταση της υγείας της αυτή τη στιγμή.

    Διαβάστε επίσης:

    Αρκουμανέας: Πάνω από 1.500 κρούσματα θα ανακοινωθούν σήμερα

    Στα χέρια του πρωθυπουργού το Εθνικό Σχέδιο για τις Μεταμοσχεύσεις

    Camping και διατροφή: Πώς θα οργανώσεις τα γεύματά σου;



    ΣΧΟΛΙΑ