ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα στη Ροδόπη, όπου επιχειρούν από τη Δευτέρα πυροσβεστικές δυνάμεις.
«Η φωτιά καταλάγιασε χάρη στη χθεσινοβραδινή γιγάντια επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με επίγεια μέσα και με ελικόπτερα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης.
Τόνισε, δε, ότι υπό έλεγχο είναι το μέτωπα στα Κασσσιτερά, στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στα όρια με τον νομό Έβρου, στη Γρατινή του δήμου Κομοτηνής, όπου χθες είχε σημειωθεί αναζωπύρωση και στην περιοχή της Κερασιάς, στο Παπίκιο Όρος.
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι δημοτικές κοινότητες Γρατινής, Στυλαρίου και Σιδηράδων του δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την πυρκαγιά της 21ης Αυγούστου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Φωτιά σε πευκοδάσος στην Πτολεμαΐδα
Παύλος Μαρινάκης: Έχουμε φέτος 140 συλλήψεις και προσαγωγές για εμπρησμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Μάντζαρης (Green Tank): Αποκλίνουμε πλήρως από την τροχιά του ΕΣΕΚ – Στα 15 εκατ. τόνοι οι εκπομπές ηλεκτροπαραγωγής
- Νίκος Χασαπόπουλος: Ρώτησα ευθέως αν θα ρίξει την κυβέρνηση
- Κοντογεώργης στο mononews: H αποχή των αγροτών απ’ το διάλογο δεν είναι παραγωγική
- Χρύσα Ρώμα στο mononews: H ζωή δεν θέλει τόση υπερανάλυση