ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας έγινε από άγνωστους δράστες χτες τα ξημερώματα στην οδό Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν χτες Παρασκευή τις ώρες μεταξύ 04.00 και 06.00 το πρωί, αρχικά σε διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο, στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη, από όπου με εργαλεία άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο και από εκεί πέρασαν στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου.
Οι δράστες ερεύνησαν τον χώρο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση ενέκρινε νέες πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ, παρακάμπτοντας το Κογκρέσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Λευκός Οίκος απαγόρευσε την είσοδο σε δημοσιογράφους του CNN και του MS NOW
- Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκαν μέλη εγκληματικών ομάδων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως δήθεν «λογιστές»
- Τραμπ: Σίγουρος πως ο γιος του θα αποπληρώσει τον Ρώσο ολιγάρχη Ουμάρ Κρεμλέφ για το γαμήλιο πάρτι στις Μπαχάμες
- Λουξεμβούργο: Οι αρχές ερευνούν την προέλευση του drone που οδήγησε στο κλείσιμο του κεντρικού αεροδρομίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.