ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το γνωστό κοσμηματοπωλείο Piaget, στην περίβλεπτη οδό ντε Λα Πε, στην καρδιά του Παρισιού, μπήκε στο στόχαστρο τριών ληστών που κατάφεραν, μέρα-μεσημέρι, να αρπάξουν κοσμήματα η αξία των οποίων φτάνει τα 10-15 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η εισαγγελία της γαλλικής πρωτεύουσας.
Η οδός ντε Λα Πε και η πλατεία Βαντόμ, στο κέντρο της πόλης, είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο επειδή φιλοξενούν πολλές πολυτελείς μπουτίκ, κοσμηματοπωλεία και ωρολογοποιεία.
Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ληστείας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, γύρω στις 13.00, τοπική ώρα, εισέβαλαν στο κατάστημα τρεις ληστές, εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας οπλοφορούσε.
Οι εισαγγελικές αρχές διενεργούν έρευνα για ένοπλη ληστεία από οργανωμένη ομάδα κακοποιών.
Η προηγούμενη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο πολυτελείας στο Παρίσι έγινε στις 29 Απριλίου. Εκείνη την ημέρα, τρία άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μπήκαν στο πολυτελές κατάστημα της αλυσίδας Bulgari, στην πλατεία Βαντόμ, γύρω στις 2 το μεσημέρι. Οι δύο από αυτούς οπλοφορούσαν. Άρπαξαν κοσμήματα «πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ανακοίνωσαν τότε οι αρχές.
Διαβάστε επίσης
Τουρκία: Ένοπλος τραυμάτισε γυναίκα έξω από το προξενείο Σουηδίας στη Σμύρνη
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Δρυόφυτο Άρτας
Meteo: Μέχρι τον Ιούλιο κάηκαν 30% περισσότερες εκτάσεις από τον ετήσιο μέσο όρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Περιφέρειας Αττικής: 301 έργα, ύψους 2,5 δισ. ευρώ δρομολογημένα έως τον Οκτώβριο του 2028
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
- Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου, στα 104 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Wall Street: Ήπιες απώλειες μετά την προσπάθεια για ανάκαμψη στην τελευταία ώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.