• Κοινωνία

    Ρέντη: Πέθανε ο αστυνομικός που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα

    • NewsRoom


    Την τελευταία του πνοή άφησε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη.

    Ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης από το νοσοκομείο ο αστυνομικός έπαθε ανακοπή.

    «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ.», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

    Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

    Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν πριν πέντε μέρες, οι γιατροί περίμεναν να καθαρίσει ο οργανισμός του από τα κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να προχωρήσουν σε τεστ νευρολογικής λειτουργίας.

    Ωστόσο, ο άτυχος αστυνομικός δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

    Για την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης θα ενημερωθούν οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διαμορφωθεί το κατηγορητήριο για τον 18χρονο που κρατείται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των άλλων εμπλεκομένων στα επεισόδια προκειμένου να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη

    Νεκρός ο χειριστής του Τ-2 που έπεσε στην Καλαμάτα

    Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του



    ΣΧΟΛΙΑ