• Κοινωνία

    Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του (upd)

    • NewsRoom
    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ


    Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη.

    Μέχρι τα ξημερώματα κατέθεταν η μητέρα και ο αδερφός του 16χρονου που πέθανε μετά από πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στη Νέα Σμύρνη.

    Μάλιστα, φαίνεται πως ο αδερφός του 16χρονου, ο 18χρονος, παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

    Όπως κατέθεσε, όλα έγιναν για μία μπλούζα. Ειδικότερα, καυγάδιζαν και όταν ο 16χρονος άρχισε να τρέχει μέσα στο σπίτι, ο αδερφός του τον κυνήγησε. Λίγο μετά, βρήκε ένα ψαλίδι και του κατάφερε τραύμα στο στήθος.

    Αρχικά στις καταθέσεις τους οι προσαχθέντες προσπάθησαν να πουν ότι επρόκειτο για ατύχημα. Ωστόσο, αργότερα είπαν στους αστυνομικούς τι συνέβη.

    Ο 18χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Το χρονικό της τραγωδίας

    Λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ της Τρίτης (26/12) το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

    Στο σημείο έφθασαν περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ένας 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι, στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια.

    Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα της μητέρας, του 18χρονου αδελφού του, της γιαγιάς και μιας κοπέλας, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον 18χρονο αδελφό του θύματος.

    Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, εκτός από τον 18χρονο αδελφό του 16χρονου, ο οποίος παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης για περισσότερες διευκρινίσεις.

    Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: «Ανοιξιάτικο» σκηνικό, αλλά με κατά τόπους βροχές

    Ηράκλειο: Ξανά σε καταστολή η 17χρονη μαθήτρια που υπέστη αλλεργικό σοκ και ανακοπή

    Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών: Πολύ σκληρό το ύφος της ανάληψης ευθύνης για τη βόμβα στα ΜΑΤ



    ΣΧΟΛΙΑ