• Κοινωνία

    Ρέντη: «Γνωρίζω μόνο ότι σταμάτησε η αιμορραγία» – Όσα δήλωσε ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται η αγωνία για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά από τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

    Ο παππούς του νεαρού αστυνομικού μίλησε στο MEGA για τον εγγονό του που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

    «Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω, δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω μόνο, με πήραν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη η στιγμή, δεν ξέρω. Τώρα ο Θεός, ό,τι πει ο Θεός», δήλωσε ο παππούς του άνδρα.

    «Είναι κρίσιμη η κατάσταση, αυτό μας λένε. Είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Υπενθυμίζεται, ότι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 18χρονος χούλιγκαν που τραυμάτισε βαριά τον 31χρονο αστυνομικό, το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στον Ρέντη, κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο ίδιος έχει ομολογήσει την πράξη του.

    Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν μεταξύ των 424 προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί του Σαββάτου (09/12), χωρίς τότε να γίνει κάποια σύλληψη. Όπως έχει γνωστό, ο 18χρονος είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.

    Διαβάστε επίσης

    Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης του τραυματισμού του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του



    ΣΧΟΛΙΑ