ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταιγίδες αναμένονται και σήμερα στην περιοχή της Αττικής, με τοπικά έντονα φαινόμενα και τοπικές χαλαζοπτώσεις κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το κύριο χαρακτηριστικό των καταιγίδων θα είναι η ηλεκτρική δραστηριότητα, που και σήμερα αναμένεται να είναι αυξημένη, προκαλώντας πολλούς κεραυνούς.
Γενικότερα, τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως στη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων υπάρχει και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, που τοπικά θα είναι έντονες, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεσκόφ: «Αδύνατο να συζητήσουμε με την Κάλλας, περιμένουμε απλώς… να φύγει»
- Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας – Τι αναφέρει το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού
- Χατζηθεοδοσίου: Είναι στις προθέσεις μου να θέσω υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αττικής
- Χανιά: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά