ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε μόνο το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας που σχετίζεται με την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων.
“Μετανιώνω. Ζητώ συγνώμη”, φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του. ” Ομως, αρνούμαι κατηγορηματικά ότι είχα οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά την φίλησα στο λαιμό μετά από δική της παρότρυνση και την άγγιξα στο μηρό κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με την μαθήτρια μου”.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα