ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ξημερώματα της Τετάρτης αναμένεται να επηρεαστεί πρόσκαιρα η Αττική από το κύμα κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την χώρα.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε την Τρίτη, τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Σήμερα Τρίτη (16-07-2019) από τις απογευματινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Δυτική και Ανατολική Στερεά, η Θεσσαλία, πρόσκαιρα η Κεντρική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη (17-07-2019), οι Σποράδες, καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τη Δυτική Στερεά κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εξασθενήσουν.
Την Τετάρτη το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά καθώς και η κεντρική και βόρεια Εύβοια. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.
Η Αττική (κυρίως η δυτική και βόρεια) θα επηρεαστεί πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης προς την Τετάρτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: «Η Ελλάδα τιμά τους νεκρούς της»
- Μασκ: «Αρνήθηκα επανειλημμένα προσκλήσεις από τον Τζέφρι Έπσταϊν»
- Ζαχαράκη στην Κύπρο: «Η Ελλάδα επενδύει ήδη συστηματικά στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών»
- Τούρκοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα για να ψωνίσουν από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.