• Κοινωνία

    Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα για τα γυρίσματα ταινίας – Φωτογραφίες και βίντεο

    • NewsRoom


    Σε κινηματογραφικό πλατό μετατράπηκε την Κυριακή η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, καθώς πραγματοποιούνται γυρίσματα για την ταινία «Born to be Murdered».

    Σήμερα, λοιπόν, από το πρωί, κεντρικοί δρόμοι μπροστά από το Σύνταγμα αλλά και περιμετρικά από αυτό, ήταν κλειστοί με τα γυρίσματα να βρίσκονται σε εξέλιξη.

    «Επεισόδια» για τις ανάγκες της ταινίας

    Οι σκηνές που γυρίζονταν από νωρίς το πρωί περιλάμβαναν φοβερά ρεαλιστικές «μάχες», μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και συνεχίστηκαν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

    Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα

    Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε:

    • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
    • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
    • Πλατεία Συντάγματος.

    Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered» -τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

    Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο επίκεντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

    syntagma02

    syntagma04

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Διακοπή της κυκλοφορίας και στάθμεσης σήμερα στο Συντάγμα λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια παραγωγή για… Όσκαρ στο κέντρο της Αθήνας με σκηνικό την πλατεία Συντάγματος



    ΣΧΟΛΙΑ