ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΒΕΠ: Η αγορά θα «ζεσταθεί» κυρίως με το δώρο των Χριστουγέννων – Στόχος ο τζίρος πάνω από €4,5 δισ.
Ένας 23χρονος πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο επιχειρηματία στην Πάτρα γιατί απαιτούσε από εργαζόμενή του να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο, τώρα έγιναν γνωστά τα αίτια της επίθεσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patratv.gr, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, που βρίσκεται στην περιοχή των Τριών Ναυάρχων, ζητούσε μετ’ επιτάσεως την επιστροφή του δώρου και ο 23χρονος, ο οποίος είναι φίλος της εργαζομένης, κατήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας και στο εργατικό κέντρο της Πάτρας το περιστατικό.
Μάλιστα, αποφάσισε να μεταβεί και ο ίδιος στην επιχείρηση ώστε να ζητήσει από τον επιχειρηματία να μην έχει τέτοιες απαιτήσεις, ωστόσο η συζήτησή τους εξελίχθηκε σε καυγά.
Κατά τις πληροφορίες ο νεαρός πήγε στο σπίτι του, πήρε το αεροβόλο όπλο, επέστρεψε στην επιχείρηση και πυροβόλησε τον άνδρα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο κεφάλι.
Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο αυτί, ενώ ο 23χρονος συνελήφθη και παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι λέει ο επιχειρηματίας που πούλησε για 500 ευρώ τέσσερις ομπρέλες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις – σοκ από την Ρία Αντωνίου: «Με βίασε ο…» – Τι απαντά ο επιχειρηματίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πυροβόλησαν επιχειρηματία με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντοπισμός και κατάσχεση 219 κιλών ναρκωτικών ουσιών (skunk) αξίας άνω των 750.000 €
- Κορκίδης: Πρώτη γραμμή άμυνας τα μέτρα για το πλαφόν – Κίνδυνος νέου πληθωριστικού κύματος
- Πετρέλαιο: Άνοδος 4% παρά την απόφαση για απελευθέρωση στρατηγικών αποθεμάτων
- Ο Τραμπ ετοιμάζεται να επικαλεστεί νόμο έκτακτης ανάγκης για να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή πετρελαίου στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.