• LIFE&STYLE

    Νέες αποκαλύψεις – σοκ από την Ρία Αντωνίου: «Με βίασε ο…» – Τι απαντά ο επιχειρηματίας

    • NewsRoom

    Ρία Αντωνίου


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν ανατριχιαστικές λεπτομέρεις σχετικά με την καταγγελία στην οποία προχώρησε η Ρία Αντωνίου εις βάρος του γνωστού επιχειρηματία και συντρόφου της, Χρήστου Ψωμόπουλου. Το πασίγνωστο μοντέλο, που ζει και εργάζεται στην Ιταλία, κατηγορεί τον επιχειρηματία για βιασμό.

    Όπως υποστηρίζει η Ρία Αντωνίου, ο επιχειρηματίας προχώρησε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί της σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν για να λύσουν τα προβλήματα της σχέσης τους. Όταν η ίδια αποφάσισε να χωρίσουν οριστικά, εκείνος εξαγριώθηκε και την βίασε.

    Αμέσως μετά το απίστευτο γεγονός και ενώ το μοντέλο βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική και σωματική κατάσταση, κατήγγειλε τον επιχειρηματία και υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία φανέρωσε ενδείξεις βιασμού.

    Περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες διενεργούνται προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

    Από την πλευρά του, ο Χρήστος Ψωμόπουλος με επιστολή του αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε το αδίκημα του βιασμού.

    Μάλιστα, ο ίδιος χαρακτηρίζει «ψευδή» και «ανυπόστατη» την καταγγελία, ενώ αναφέρει ότι οι δικηγόροι του πρόκειται να διερευνήσουν την υπόθεση και να πράξουν «καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψής» του.

    Αναλυτικά η επιστολή του επιχειρηματία:

    Χρήστος Ψωμόπουλος

    «Από τον Τύπο, με έκπληξη, πληροφορήθηκα ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα του βιασμού.

    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε διέπραξα το οποιοδήποτε αδίκημα σε βάρος της κας Αντωνίου, με την οποία διατηρώ σχέση και έδωσα εντολή στους πληρεξούσιους δικηγόρους μου, Αθανάσιο Πλεύρη και Αθανάσιο Ζαμάνη, να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα προκειμένου να πράξουν καθετί νόμιμο για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης μου από ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες.

    Δε θα επιτρέψω στον οποιονδήποτε να εκμεταλλευτεί ψευδείς καταγγελίες για τη δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος μου, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο, πέρα από εμένα και στην ζωή του ανήλικου τέκνου μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του στα Χανιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην πολιτική σκηνή ο Σάκης Τανιμανίδης; – Τι απαντά ο ίδιος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γέννησε η Σάσα Μπάστα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ