ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα επί της οδού Πολυκάρπου.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά έκαψε τρία κοντέινερ ολοσχερώς καθώς και το μισό μέρος από ένα ακόμη κοντέινερ. Στη συνέχεια λόγω πυροθερμικού φορτίου η φωτιά επεκτάθηκε σε παρακείμενη αποθήκη με υφάσματα που βρισκόταν εκτός της δομής με αποτέλεσμα να καεί η μισή.
Σημειώνεται ότι ένα παιδί περίπου 12 ετών παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
#Πυρκαγιά σε οικίσκους επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα Αττικής. Επιχειρούν 18 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 15, 2022
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Πάνω από 470 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική μετά τη χθεσινή καταιγίδα
Καιρός: Έως 31 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα