• Κοινωνία

    Ποινική δίωξη εις βάρος παίκτη του Survivor για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

    • NewsRoom
    Survivor Γιώργος Κατσαούνης

    Γιώργος Κατσαούνης


    Ποινικά διώκεται ο παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης, μετά τη μήνυση για ασέλγεια που κατέθεσε εις βάρος του μια 16χρονη κοπέλα.

    Ο αγρότης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατά πληροφορίες, είχε συλληφθεί λίγο πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

    Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γάλλιου επιβεβαίωσε στο MEGA Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε γνωστό παίκτη ριάλιτι, χωρίς να αναφέρουν το όνομά του.

    «Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα προσβολής της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας. Από εδώ και στο εξής θα οριστεί η δικάσιμος προκειμένου η υπόθεση αυτή να συζητηθεί στις δικαστικές αίθουσες», δήλωσε η δικηγόρος.

    Με τον παίκτη να λείπει στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, οι εισαγγελικές αρχές δε θα τον καλέσουν πίσω υποχρεωτικά. Νωρίτερα στον αέρα του MEGA Καλημέρα, η δικηγόρος του παίκτη του ριάλιτι είχε δηλώσει πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδουν και είχε αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν είχαν λάβει κάποια κλήση.

    «Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια».

    «Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

    «Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Κατσαούνης: Συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη πριν μπει στο Survivor

    Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης (video)

    Survivor: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ