• LIFE&STYLE

    Survivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης (video)

    • NewsRoom
    Βαλάντης Survivor

    Βαλάντης


    Δεν πήρε και με τον καλύτερο τρόπο τα νέα της αποχώρησής του από το Survivor, ο Βαλάντης.

    Ο τραγουδιστής, ο οποίος συμμετείχε φέτος στην ομάδα των Διάσημων, δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

    Σε ένα από τα πιο ανατρεπτικά συμβούλια, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο Βαλάντης με αποτέλεσμα να είναι εκείνος που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

    Ωστόσο, ο ίδιος δεν έδωσε το «παρών» στο Συμβούλιο, αλλά προτίμησε να παραμείνει ολομόναχος στην παραλία. Μάλιστα, δεν αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ δε δίστασε να πετάξει την μπαντάνα της ομάδας του στη φωτιά.

    Μετά από όλα όσα συνέβησαν, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα στο OPEN, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση σε ξενοδοχείο του Αγίου Δομίνικου.

    Όπως αναφέρθηκε, ο Βαλάντης δεν έχει μιλήσει με κανένα δικό του άνθρωπο μετά την αποχώρησή του, όμως έχει ζητήσει από την παραγωγή να διαμηνύσουν στους συγγενείς και τους φίλους του να μην πάρουν θέση δημόσια για τίποτα που να τον αφορά στο παιχνίδι. Επιθυμεί να μιλήσει μόνο ο ίδιος για το θέμα αυτό.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Αυτοί είναι οι 3 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι (video)

    Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης και έκαψε την μπαντάνα του (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022



    ΣΧΟΛΙΑ