• Κοινωνία

    Ποινική δίωξη για τον βιασμό της 19χρονης στα Πατήσια – Τι λένε οι κατηγορούμενοι


    Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους δυο κατηγορούμενους για τον βιασμό και ομηρία μιας 19χρονης στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια.

    Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 20χρονος και ένας 21χρονος, που συνελήφθησαν στη Μύκονο, οδηγήθηκαν την Κυριακή (27.06.2021) στον εισαγγελέα και ισχυρίστηκαν πως τίποτα απ’ όσα κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα δεν ισχύει.

    Όπως υποστήριξαν, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους είπε ότι γνώρισε την κοπέλα μέσω Instagram και όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τη, ζήτησε να πάει στο σπίτι του γιατί δεν μπορούσε άλλο την κατάσταση στο δικό της.

    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε επίσης ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν είπε πως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του. «Δεν έχουμε κάνει τίποτα, δεν την έχουμε βιάσει δεν ξέρω γιατί θέλει να μας εκδικηθεί», είπε.

    Η καταγγελία της 19χρονης

    Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, μετά τον τριήμερο εγκλεισμό της σε διαμέρισμα στην οδό Πάτμου στα Πατήσια όπου και τη βίασαν, έφυγαν οι δύο νεαροί για διακοπές στη Μύκονο. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από λιμενικούς σε άσχημη κατάσταση, υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών στο λιμάνι του Πειραιά εκεί όπου την εγκατέλειψαν οι δύο αλλοδαποί και μπήκαν στο πλοίο.

    Σύμφωνα με την ίδια, είχε γνωρίσει τον έναν από τους δύο άντρες στο facebook και συνομιλούσαν συχνά. Την περασμένη Τετάρτη έκλεισαν ραντεβού για να τα πουν από κοντά και να βγουν για ένα ποτό. Ωστόσο εκείνος την παρέσυρε στο διαμέρισμά του όπου βρισκόταν ένας ακόμη νεαρός όπου και παρέμειναν οι τρεις μέσα στο διαμέρισμα επί τρεις ολόκληρες ημέρες και τη βίαζαν. Της έδωσαν να πιει ένα ποτό, το οποίο πιθανότατα σύμφωνα με τους αστυνομικούς να περιείχε κάποια ναρκωτική ουσία καθώς όπως η ίδια έχει καταγγείλει ένιωσε μουδιασμένη και ζαλισμένη.

    Μετά τις τρεις ημέρες, η νεαρή κοπέλα έφυγε μαζί τους με τον ηλεκτρικό από το σταθμό του Αγίου Νικολάου, έφτασαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν για να φύγουν οι δύο 20χρονοι αλλοδαποί για διακοπές στη Μύκονο.

    Η οικογένεια της κοπέλας είχε καταγγείλει στην εξαφάνισή της στο Α.Τ. Σπάτων.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Σοκ: Δύο 20χρονοι βίαζαν επί 3 μέρες 19χρονη – Την εγκατέλειψαν και έφυγαν για Μύκονο



    ΣΧΟΛΙΑ