• Κοινωνία

    Ηλιούπολη: Στο κολαστήριο και η 9χρονη κόρη του αστυνομικού – Τι καταγγέλλει η πρώην σύντροφος, τι υποστηρίζει ο πατέρας της 18χρονης

    Ηλιούπολη: Στο κολαστήριο και η 9χρονη κόρη του αστυνομικού - Τι καταγγέλλει η πρώην σύντροφος, τι υποστηρίζει ο πατέρας της 18χρονης


    Ολοένα και μεγαλύτερο σοκ προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση της 18χρονης από την Ηλιούπολη, που κατήγγειλε τον πατέρα της και έναν πρώην αστυνομικό για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση

    Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 18χρονη έφθασε στην αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει τους δύο άνδρες, οι οποίοι έχουν ήδη κριθεί προφυλακιστέοι.

    Μετά την σύλληψή του, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, καθώς άλλη μία κοπέλα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει τον πρώην αστυνομικό, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι την «πίεζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής».

    Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει, προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, την πολιορκούσε για καιρό, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει, προκειμένου να την εκμεταλλευτεί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε και βρήκε τρόπο να ξεφύγει. Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωση αυτή σε βάρος του αστυνομικού είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

    Από την πλευρά του, πάντως, ο 39χρονος εμφανίστηκε προκλητικός στην απολογία του, αφού έριξε τις ευθύνες στην 19χρονη, τονίζοντας πως προσπαθούσε να τη βοηθήσει και πως εκείνη εκδιδόταν από τα 16 της.

    Φως στην υπόθεση ρίχνει η πρώην σύντροφος του αστυνομικού

    Την ίδια ώρα, μια νέα διάσταση στην υπό έρευνα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 18χρονης στην Ηλιούπολη με κατηγορούμενο τον 39χρονο αστυνομικό και έναν συνεργό του δίνει η πλευρά τής εν διαστάσει συντρόφου του αστυνομικού.

    Η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου, η οποία εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ψευδώς ο αστυνομικός στην απολογία του υποστήριξε ότι αυτή εγκατέλειψε τον ίδιο, αλλά και το κοριτσάκι που έχουν αποκτήσει, ενώ, όπως λέει, η αλήθεια είναι ότι «με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές, ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια».

    Η γυναίκα αυτή, συνεχίζει η ανακοίνωση, ήταν το «πρωταρχικό θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει εις βάρος της στο παρελθόν, ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια».

    Μετά τις καταγγελίες της 18χρονης, η μητέρα αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια της 9χρονης κόρης της, ενώ υπέβαλε αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων, «ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή της ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών, σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός».

    Τέλος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, γεννάται το ερώτημα «πού βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 18χρονη κοπέλα ζούσε την ”κόλαση” στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, καθώς, σύμφωνα με τις καταθέσεις της, γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους, το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη».

    Αρνείται τις κατηγορίες και ο πατέρας

    Την ίδια ώρα, να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με τη 18χρονη κόρη του ζήτησε ο πατέρας, τον οποίο η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και αποδίδει τα όσα του προσάπτει η κόρη του σε «προϊόν άδηλων ψυχοσυναισθηματικών διεργασιών».

    Παράλληλα, ζήτησε από την ανακρίτρια να καλέσει σε κατάθεση τον δίδυμο αδελφό της κόρης του, που «τυγχάνει αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας των οικογενειακών υποθέσεων», αλλά και τη σύζυγό του, προκειμένου να αποδειχθεί -όπως λέει- «η μία και μοναδική αλήθεια, ότι υπήρξα αυστηρός γονέας με παραδοσιακές και ηθικές αρχές, αλλά όχι βιαστής πατέρας, ότι δούλευα σκληρά για την οικογένειά μου».

    Στο απολογητικό του υπόμνημα, κάνει αναφορά σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο εκ των πραγμάτων εμποδίζει στο να προχωρήσει σε όσα τον κατηγορεί η κόρη του και ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

    Διαβάστε ακόμη:

    Υπόθεση Ηλιούπολης: Την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τού αστυνομικού διεκδικεί η μητέρα

    Η ανατριχιαστική κατάθεση της 19χρονης: Ποιους ασύλληπτους κατονομάζει, οι παρακολουθήσεις, το ξύλο, η ταρίφα για την εκπόρνευση της

    Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτος συνεργός στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ