ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, επέβαλε το Αυτόφωρο στον τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα glock.
Το Αυτόφωρο Μονομελές τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της οπλοκατοχής.
Ο 22χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του πως το glock δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Αρνήθηκε επίσης ότι είπε κατά τη σύλληψή του πως το έχει για την ασφάλειά του.
Ο φίλος του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι το παράνομο όπλο ήταν δικό του και το είχε νοικιάσει για να το χρησιμοποιήσει σε video clip.
Ο τράπερ ισχυρίστηκε ο φίλος του, δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.
Διαβάστε επίσης:
Μπουρνάζι: Αυτός είναι ο τράπερ που συνελήφθη για οπλοκατοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το ΥΠΟΙΚ εκτιμά ότι θα δανειστεί $569 δισ. το δ’ τρίμηνο
- Πετρέλαιο: Άνοδος με φόντο τα σχέδια του ΟΠΕΚ+ να αναστείλει την αύξηση της παραγωγής
- Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Επειγόντως μέτρα για τη χρηματοδότηση της παγκόσμιας υγείας
- Τα επενδυτικά κεφάλαια Apollo συμφώνησαν να επενδύσουν 6,5 δισ. δολάρια στο αιολικό πάρκο της Ørsted