• Κοινωνία

    Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του γιου του εφοπλιστή Πατέρα-Τι λέει ο έμπειρος καρδιολόγος του Ευαγγελισμού

    • NewsRoom


    Με αιμάτωμα στο κεφάλι, κρανιοεγκεφαλικά τραύματα και κατάγματα στο σώμα του, ο 19χρονος Διαμαντής, γιος του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μετά το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλιακή στο ύψος του Ποσειδωνίου.

    Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Τετάρτης στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 19χρονος με συνοδηγό τον Γιώργο Αλβέρτη, τον εγγονό του πολιτικού Μιλτιάδη Έβερτ, γιο της Αλεξίας Εβερτ. Κατά τις πληροφορίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, χτύπησε στις μπάρες και το όχημα ντελαπάρισε.

    Ο 19χρονος οδηγός Διαμαντής Πατέρας τραυματίσθηκε σοβαρά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ενώ ο άλλος 19χρονος, ο Γιώργος Αλβέρτης, τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

    Η ιστοσελίδα ιατρικής επικαιρότητας Health Reportaz μεταδίδει δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων του «Ευαγγελισμού», καρδιολόγος Ηλίας Σιώρας: «Είναι τραγικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να τραυματίζονται βαριά και να βρίσκονται διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

    Οι νευροχειρουργικές κακώσεις σε τέτοια περιστατικά είναι οι πιο σημαντικές ενώ θα υπάρχουν και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα. Είναι αδύνατον να πλησιάσουμε, γινόταν χαμός από τον κόσμο, είχαν μαζευτεί οι φίλοι του νεαρού, η οικογένεια, συγγενείς».

    «Εύλογα όταν ένας ασθενής είναι διασωληνωμένος αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του είναι βαριά. Κι είναι ακόμα πιο δυσάρεστο για τους γιατρούς να έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρότατα ατυχήματα σε νέους», αναφέρει.



    ΣΧΟΛΙΑ