• Κοινωνία

    Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται λόγω των ισχυρών ανέμων

    • NewsRoom
    ΠΝΟ


    Με προβλήματα φαίνεται ότι θα κινηθούν σήμερα ορισμένα δρομολόγια στις ακτοπλοϊκές γραμμές, λόγω των ισχυρών ανέμων που σημειώνονται σε πολλές θαλάσσιες περιοχές. Ιδιαίτερα στο Αιγαίο, οι άνεμοι φτάνουν κατά τόπους τα 9 ή και 10 μποφόρ.

    Ήδη έχει δοθεί οδηγία να ανασταλούν κάποια δρομολόγια σε συγκεκριμένες ακτοπλοικές γραμμές. Πιο συγκεκριμένα, από το λιμάνι της Ραφήνας δεν αναχώρησε το πρωινό δρομολόγιο για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια για Μαρμάρι, ενώ ταυτόχρονα κλειστή παραμένει και η γραμμή Μέγαρα-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

    Στο λιμάνι του Λαυρίου ορισμένες γραμμές αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Η γραμμή Καβάλα-Πρίνος Θάσου παραμένει κλειστή, ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν και τα δρομολόγια για Κύθνο, καθώς και από Σκιάθο-Σκόπελο-Βόλο.

    Το Λιμενικό συστήνει στους ταξιδιώτες, που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, να συμβουλεύονται τα τοπικά λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία, καθώς ενδέχεται να ισχύσουν έκτακτες τροποποιήσεις ή και ακυρώσεις δρομολογίων, αφού, για σήμερα προβλέπονται ισχυροί άνεμοι καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Χιόνη»: Καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι 10 μποφόρ και χιόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με το πτώμα άνδρα που βρέθηκε στο Αλιβέρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αιματηρή ληστεία με τρεις τραυματίες σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (pics & video)



    ΣΧΟΛΙΑ