• Κοινωνία

    Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

    • NewsRoom
    Τατσόπουλος

    Πέτρος Τατσόπουλος


    Εκτός Μονάδας Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου βρίσκεται πλέον ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται, μετά από το δύσκολο, πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν από δύο ημέρες.

    Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς και την κλινική -μέχρι στιγμής- εικόνα του ασθενούς, αποφάσισαν ότι μετά την κρίσιμη επέμβαση για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής, ο συγγραφέας μπορεί να πάρει εξιτήριο από τη Μονάδα και να συνεχίσει τη νοσηλεία του σε τρίκλινο θάλαμο, στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

    Ο Πέτρος Τατσόπουλος βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, ενώ όπως έγινε γνωστό η εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε, μετά την αποσωλήνωσή του, θεωρείται συνήθης «παρενέργεια» της νοσηλείας σε Μονάδα, ιδίως μετά από τόσο δύσκολες επεμβάσεις και μηχανική υποστήριξη.

    Όπως έγινε επίσης γνωστό, έχει απομακρυνθεί το ενδεχόμενο της αιμορραγίας, όπως και εκείνο της ανακοπής, ενώ ο ασθενής βρίσκεται σε τροχιά περαιτέρω σταθεροποίησής του.



    ΣΧΟΛΙΑ