• Κοινωνία

    Πέτρος Τατσόπουλος: Το μήνυμα της οικογένειάς του για την περιπέτεια της υγείας του

    • NewsRoom
    Τατσόπουλος

    Πέτρος Τατσόπουλος


    Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Πέτρος Τσατσόπουλος από το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν, ενώ ήταν καλεσμένος σε ζωντανή εκπομπή του Alpha, ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

    Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ενώ κατόπιν υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

    Ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας παραμένει στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να παρακολουθούν διαρκώς την πορεία της υγείας του. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ωστόσο οι ίδιοι δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι.

    Σήμερα, έγινε ένα ακόμη θετικό βήμα, καθώς ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από την μηχανική υποστήριξη.

    Η οικογένεια του Πέτρου Τατσόπουλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την περιπέτεια του συγγραφέα, αλλά και για την επιτυχή ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

    Το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια μεταφέρθηκε, μέσω δημόσιας ανάρτησης στο Facebook, από τον φίλο του κ. Τατσόπουλου, Απόστολο Δοξιάδη.

    Όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στο μήνυμα: «Oι αγαπημένοι του Πέτρου Τατσόπουλου, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργού, κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο, κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του κ. Δοξιάδη:
    Η ανάρτηση του κ. Δοξιάδη για την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ