• Κοινωνία

    Πέθανε ξαφνικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης

    Ο Χρήστος Βαλασέλλης


    Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Βαλασέλης. Ήταν μόλις 49 ετών και είχε γίνει διευθυντής, στον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της Λέσβου.

    Ο Βαλασέλης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, από συνεργάτες που τον αναζητούσαν. Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε, διαγνώσθηκε ο θάνατός του από παθολογικά αίτια. Ο άτυχος άντρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός του, έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν στη Λέσβο και όχι μόνο.

    Ο Χρήστος Βαλασέλης, γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου ραδιοφωνικός παραγωγός, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού και διευθυντής του μοναδικού τηλεοπτικού σταθμού της Λέσβου Aeolos TV, ήταν γνωστός και σαν δημιουργός του λογισμικού ραδιοφωνικού αυτοματισμού Jazler που υποστηρίζει διάφορες μορφές ηχητικών αρχείων και μπορεί να υποστηρίξει εξωτερικές συσκευές.

    Το αυτοματοποιημένο αυτό πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων -το «Μυτιληνιό λογισμικό», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το πρόγραμμα του ο Χρήστος Βαλασέλης – υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

    Δείτε παρακάτω τον Χρήστο Βαλασέλη, σε παλιότερη συνέντευξη που είχε δώσει να μιλάει για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Γαρουφαλή
    Πέθανε η Λίλα Αλιφραγκή, η «βασίλισσα της trash TV»
    Σάντρα Ντέι Ο Κόνορ: Πέθανε η πρώτη γυναίκα που υπηρέτησε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ
     



    ΣΧΟΛΙΑ