ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Πέτρος Θεοδοσίου μετά από σύντομη ασθένεια.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του Πέτρου Θεοδοσίου, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας μετά από σύντομη ασθένεια.
Ο Πέτρος Θεοδοσίου γεννήθηκε στη Δράμα το 1962 και τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα. Αφού φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο αθλητικό Τύπο, ενώ από το 1988 έως το άδοξο τέλος της εφημερίδας δούλεψε ως συντάκτης ύλης στο «Έθνος».
Αδαμάντινος χαρακτήρας, ικανός συντάκτης, αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους ο Πέτρος Θεοδοσίου εργάστηκε σκληρά και με αφοσίωση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την αγαπημένη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.
Η κηδεία του Πέτρου Θεοδοσίου έγινε σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Διαβάστε επίσης:
Ανάληψη ευθύνης για τον ξυλοδαρμό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ
Κάηκε ολοσχερώς εστιατόριο στο Μαρούσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.