ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μωρό σώθηκε
Εχασε τη μάχη για τη ζωή της η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη.
Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της, και όπως είχε πει ο πατέρας της στο protothema.gr, μετά από σχετική σύσταση του γυναικολόγου της.
Η Παρθένα (Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι) νόσησε με κορονοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό.
Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κλειστά ακίνητα και Airbnb που «γυρίζουν» σε παραδοσιακή μίσθωση – Ποιοι ιδιοκτήτες δεν θα χάνουν την τριετή φοροαπαλλαγή
- Ντόναλντ Τραμπ: Αυτό είναι το σχέδιο 20 σημείων για τον τερματισμό του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας
- Πόσα κερδίζουν από την Πρωτοχρονιά νέοι και πολύτεκνοι από τη μείωση της φορολογίας – Αναλυτικά παραδείγματα
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε Αττική και Μακεδονία
