ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ηλικία 68 ετών
Πέθανε σε ηλικία 68 ετών μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα, βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Πάτρας.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας “Άλμα Ζωής” έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών.
Το θλιβερό γεγονός σκόρπισε βαθιά συγκίνηση στην πατραϊκή κοινωνία, η οποία πενθεί για τον χαμό μιας γενναίας μαχήτριας.
Η απώλεια τεράστια όχι μόνο για τον σύζυγό της Γιώργο Κολυπέρα και την οικογένειά τους, αλλά και για την “οικογένεια” των γυναικών με καρκίνο μαστού της περιοχής .
Πρωτοστάτησε το 2001 για την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” στην Αχαΐα και κατόρθωσε με το δυναμισμό, τη μαχητικότητα, το χαμόγελο και την ζεστασιά της να “αγκαλιάσει” όλες τις γυναίκες που δοκιμάστηκαν με το θεριό και να τους δώσει δύναμη για να παλέψουν και να το νικήσουν.
πηγή: the best
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Basket League: Η ΕΡΤ καταθέτει βελτιωμένη πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος
- To Neptune Pireas της Μελίνας Τραυλού κατέπλευσε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με 4.000 αυτοκίνητα
- Ευρωαγορές: Βουτιά 1% για τον FTSE 100 – Προβληματισμός για FED και ανακούφισης για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Οι μέτοχοι της Genco απέρριψαν τους υποψήφιους της Diana
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.