• Κοινωνία

    Πέθανε από κορονοϊό εκατομμυριούχος φίλος του Τραμπ – Χρηματοδοτούσε τις εκστρατείες του

    • NewsRoom

    Ντόναλντ Τραμπ


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών από κορονοϊό, ο Στάνλεϊ Σέρα, ένας από τους πιο ισχυρούς Αμερικανούς επιχειρηματίες στο real estate και στενός φίλος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

    Ο 78χρονος άνδρας νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από τις 24 Μαρτίου, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, ωστόσο οι επιπλοκές ήταν πολύ σοβαρές με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, που έχει στην κατοχή του πολλά γνωστά κτήρια της Νέας Υόρκης, να καταλήξει.

    Τον περασμένο μήνα, ο Τραμπ είχε αναφερθεί σε έναν φίλο που μάχεται «την μοχθηρότητα» του κορονοϊού. Πλέον πιστεύεται ότι αναφερόταν στον Σέρα, καθώς οι αναφορές του ταυτίζονται με την πορεία της υγείας του.

    Όπως είναι γνωστό, ο Σέρα στήριζε την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ από το 2016 και συνέχισε να χρηματοδοτεί το ρεπουμπλικανό κόμμα, με το συνολικό χρηματικό ποσό να ανέρχεται στις 402.800 δολ.

    Αναφερόμενος στον φίλο του, το 2019 κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, ο Ντόναλντ Τραμπ τον είχε περιγράψει ως έναν «από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και ανθρώπους της αγοράς ακινήτων στον κόσμο».

    «Είναι υπέροχος τύπος και είναι κοντά μου από την αρχή», είχε προσθέσει τότε.

    Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ και Στάνλεϊ Σέρα



    ΣΧΟΛΙΑ