ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 33χρονος ναυτικός μέσα σε πλοίο, στο λιμάνι του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη από μέλος πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, που ελλιμενίζεται στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (πύλη Ε3) στον λιμένα του Πειραιά, ότι ένας 33χρονος μέλος του πληρώματος (ναυτολογημένος ως ναύτης), εντοπίστηκε εντός του πλοίου χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 33χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ο.Λ.Π., συνοδεία διασώστη – δικυκλιστή του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης:
Μαρίνα Χατζημανώλη: Η ναυτιλία θα πρέπει να καταστεί πιο συμπεριληπτικός και προσιτός στις γυναίκες
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Συμμετοχή σε κοινοπραξία για ναυπήγηση LPG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ράλι σε Metlen, ΓΕΚ, Aktor, AEM, οι Ελληνάρες κερδοσκόποι της ΕΥΔΑΠ, τα μέτωπα του Εξάρχου, τα νέα λεφτά του Μουνδρέα και η επιδότηση του αγρότη Ανδρέα Παπανδρέου Junior
- «Σπιτάκια Ανακύκλωσης»: Τα γκρίζα σημεία ενός διαγωνισμού, οι δύο πράσινοι ατσίδες με κοινό ταμείο και ο Πατούλης
- Η νέα τάση των υπερπλουσίων: Υπόγεια καταφύγια με ανέσεις πεντάστερου ξενοδοχείου
- Μεγάλου (Πειραιώς): Οι στόχοι της τράπεζας μετά το ρεκόρ στην εκταμίευση δανείων
