ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θεμιστοκλέους: 250 νέα ασθενοφόρα προστίθενται στο στόλο του ΕΚΑΒ – Προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη διασωστών
Νεκρός εντοπίστηκε ένας 33χρονος ναυτικός μέσα σε πλοίο, στο λιμάνι του Πειραιά.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη από μέλος πληρώματος επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου, που ελλιμενίζεται στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου (πύλη Ε3) στον λιμένα του Πειραιά, ότι ένας 33χρονος μέλος του πληρώματος (ναυτολογημένος ως ναύτης), εντοπίστηκε εντός του πλοίου χωρίς τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού, ο 33χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ο.Λ.Π., συνοδεία διασώστη – δικυκλιστή του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης:
Μαρίνα Χατζημανώλη: Η ναυτιλία θα πρέπει να καταστεί πιο συμπεριληπτικός και προσιτός στις γυναίκες
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Συμμετοχή σε κοινοπραξία για ναυπήγηση LPG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιχνίδι των εκατομμυρίων της UEFA για την Ελλάδα ίσως κρίνει το… ράπισμα από την Τσέλιε
- Ελληνικό: Νέο επεισόδιο στον πόλεμο της Lamda με τους δήμους
- ΗΠΑ: Γιατί η κυβέρνηση Τραμπ υποβαθμίζει τα εγκλήματα «λευκού κολάρου»; Η διαδρομή από τη Μεγάλη Ύφεση έως σήμερα
- Το πετρέλαιο ξανά πάνω από τα 102 δολάρια – Η Wall Street στο κόκκινο, ομόλογα στο 4,39%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.