• Κοινωνία

    Πάτρα: Φοιτητές εγκλώβισαν στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου

    • NewsRoom
    Γκράφιτι στην πόρτα του γραφείου του πρύτανη Πατρών


    Για παραπάνω από 4 ώρες ήταν κλεισμένος στο γραφείο του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, Χρήστος Μπούρας, καθώς διαμαρτυρόμενοι φοιτητές τον είχαν εγκλωβίσει εκεί.

    Πληροφορίες από τοπικά μέσα ανέφεραν επίσης, πως οι φοιτητές φρουρούσαν και το αυτοκίνητό του προκειμένου να μην μπορέσει να αναχωρήσει από το Πανεπιστήμιο. Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε επειδή δεν επιτρέπεται σε τέσσερις φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην εξεταστική του Ιουνίου.

    Ο κ. Μπούρας ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές μέσω ανάρτησης στα social.

    Από την πλευρά τους οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι δεν έχει αποκλειστεί ο πρύτανης, αλλά δέχεται μια ειρηνική διαμαρτυρία ώστε να αρθούν οι διώξεις των φοιτητών.

    Από την πλευρά του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας διαψεύδει κάθετα αυτό τον ισχυρισμό, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για ειρηνική παράσταση όταν υπάρχουν περίπου 100 άτομα που βάφουν τοίχους, έχουν περικυκλώσει αυτοκίνητα και έχουν κάνει τον πρύτανη αφίσα.

    Διαβάστε επίσης:

    Σενετάκης: Στο πλαίσιο της πράσινης και δίκαιης μετάβασης, η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που έχουν θέσει τόσο φιλόδοξους στόχους

    Σπαρτιάτες: Στις 19 Ιουνίου η δίκη των 11 βουλευτών και του Ηλία Κασιδιάρη για εξαπάτηση στις εκλογές

    Στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα Εσωτερικού Ελέγχου για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων



    ΣΧΟΛΙΑ