ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για παραπάνω από 4 ώρες ήταν κλεισμένος στο γραφείο του ο πρύτανης του Πανεπιστημίου στην Πάτρα, Χρήστος Μπούρας, καθώς διαμαρτυρόμενοι φοιτητές τον είχαν εγκλωβίσει εκεί.
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ανέφεραν επίσης, πως οι φοιτητές φρουρούσαν και το αυτοκίνητό του προκειμένου να μην μπορέσει να αναχωρήσει από το Πανεπιστήμιο. Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε επειδή δεν επιτρέπεται σε τέσσερις φοιτητές να δώσουν εξετάσεις στην εξεταστική του Ιουνίου.
Ο κ. Μπούρας ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές μέσω ανάρτησης στα social.
Από την πλευρά τους οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι δεν έχει αποκλειστεί ο πρύτανης, αλλά δέχεται μια ειρηνική διαμαρτυρία ώστε να αρθούν οι διώξεις των φοιτητών.
Από την πλευρά του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας διαψεύδει κάθετα αυτό τον ισχυρισμό, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται για ειρηνική παράσταση όταν υπάρχουν περίπου 100 άτομα που βάφουν τοίχους, έχουν περικυκλώσει αυτοκίνητα και έχουν κάνει τον πρύτανη αφίσα.
Διαβάστε επίσης:
Στις αρμόδιες Αρχές το πόρισμα Εσωτερικού Ελέγχου για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βαρύ sell off για τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -2% ο Nasdaq λίγο πριν το κλείσιμο
- ΗΠΑ: Συνάντηση Τραμπ με τον πρόεδρο της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο
- Σαμαράς: Συνεχίζει την κριτική στον Μητσοτάκη, χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του για νέο κόμμα
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.