ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διαρκής προσπάθεια της Πολεμικής Αεροπορίας να δώσει τη δυνατότητα σε πολίτες να έρθουν σε επαφή – μέσω προσομοιωτών – με ιπτάμενα μέσα συνεχίζεται από σήμερα έως και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, η Πολεμική Αεροπορία καλεί το κοινό να ζήσει από κοντά την εμπειρία της πτήσης με προσομοιωτές αεροσκαφών F-16 και F-35 και VR, στο Κτίριο Β1, στο νέο λιμάνι της Πάτρας.
Αύριο, Σάββατο 7 Φεβρουαρίου οι προσομοιωτές θα είναι διαθέσιμοι από τις 15:00 έως τις 21:00 ενώ την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 16:00.
Διαβάστε επίσης
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα»
Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
Αποκαλύφθηκε κρυφό εργοστάσιο λαθραίων τσιγάρων – 25 συλλήψεις και κατασχέσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης εναντίον Λιάγκα για υπόθεση Μαζωνάκη: Θα στέλνουμε τον «Ηρακλή Πουαρό – Λιάγκα» για ελέγχους – Μην είστε ειρωνικός
- Μαρινάκης για προσωπικά δεδομένα πρωθυπουργού: «Δεν έγινε καμία διαρροή και καμία παραβίαση ασφαλείας» – Τι απαντά η Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας
- Το «ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ» στην έδρα του IMO
- Στουρνάρας στο Bloomberg: Η ΕΚΤ να παραμείνει «σε εγρήγορση», αλλά να αποφύγει τις εσπευσμένες αποφάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.