ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση εισαγγελέα για την παρολίγον σιδηροδρομική τραγωδία κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για ποινική προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τα 2 τρένα του προαστιακού που, σήμερα το πρωί, βρέθηκαν να κινούνται στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση.
Το αδίκημα που θα αναζητηθεί η ενδεχόμενη τέλεση του είναι αυτό των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς. Εάν διαπιστωθεί ότι προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου θα εποπτεύει των ερευνών που θα διενεργήσει η αστυνομία. Η εισαγγελική εντολή είναι να ζητηθούν οι καταγεγραμμένες συνομιλίες, να ληφθούν καταθέσεις και να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το πόρισμα του ΟΣΕ.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Παπαθανάσης: Τι προβλέπει τα νέα προγράμματα «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου » και «το Σπίτι μου ΙΙ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκιλφόιλ: Δωρητής του Τραμπ δηλώνει ότι θα ασκήσει αγωγή κατά της και των δικηγόρων της
- ΤΜΕΔΕ: Άλμα 27% στα EBITDA και ενίσχυση κεφαλαίων στα €191,5 εκατ. το 2025
- Γκλιφόιλ: Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου που υπηρέτησα στην Ελλάδα
- Capital Maritime Finance: Καλύφθηκε μια φορά η δημόσια προσφορά από την πρώτη ημέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.