ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αρχές της Ουκρανίας ανακοίνωσαν πως σημειώθηκαν ρωσικές επιθέσεις με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι λίγη ώρα πριν αλλάξει η χρονιά.
Σειρήνες της αεράμυνας ήχησαν στην Οδησσό, στη Μικολάιφ (νότια) και στη Ντνίπρο (κεντρικά), μετέδωσε το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN.
Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης στη Μικολάιφ, ο Βιτάλι Κιμ, έκανε λόγο για δυο σχηματισμούς UAVs που θεάθηκαν στην περιοχή. Συστοιχίες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας άνοιξαν πυρ εναντίον των αεροσκαφών, που ο αξιωματούχος είπε πως ήταν ιρανικής κατασκευής Shahed-136.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα υποδέχθηκε το 2023 η Αθήνα
Μακρόν: Η Γαλλία θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας μέχρι τη νίκη της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαρουφάκης: Προτιμώ τον θάνατο παρά κυβέρνηση με τον Τσίπρα – Το σουφλέ δεν φουσκώνει δύο φορές
- Ντόναλντ Τραμπ: Τίμησε την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου στο Πεντάγωνο, υπερασπιζόμενος τον πόλεμο με το Ιράν
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τηλεφώνημα του γιατρού στο ΕΚΑΒ μετά την ανακοπή – Χορήγησε δυο ενέσεις αδρεναλίνης
- Meta: Πραγματοποίησε συναντήσεις με Ευρωπαίους επενδυτές στον τομέα των πιστωτικών τίτλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.