• Κοινωνία

    «Οργή» Καλλιάνου: Αν ορισμένοι περιμένατε να κάνετε σκι στο Λαύριο, δεν ευθύνομαι εγώ

    • NewsRoom
    Μέδουσα

    Γιάννης Καλλιάνος, μετεωρολόγος


    Απάντηση σε όσους θύμωσαν «λόγω του ότι δεν θα θαφτεί όλη η χώρα από το χιόνι», έδωσε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, με ανάρτησή του στο Facebook, εξηγώντας ταυτόχρονα τι συνέβη και τα προγνωστικά μοντέλα μεταβλήθηκαν επί το ηπιότερο, ενώ οι αρχικές προγνώσεις έκαναν λόγο για «ιστορικό χιονιά».

    Ο κ. Καλλιάνος αναφέρεται στις τρεις ανακοινώσεις που εξέδωσε, αλλά και στις επιφυλάξεις που διατήρησε από την αρχή, μέχρι τα τελικά στοιχεία.

    Ο καιρός «χάλασε» απότομα, όπως είχαν προβλέψει οι μετεωρολόγοι με τις περισσότερες περιοχές να ξυπνούν στα «λευκά», αφού χιόνια έπεσαν μέχρι και στον Λευκό Πύργο!

    Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ώρες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων ήταν κάπως πιο «συγκρατημένες», με τα νεότερα στοιχεία να δείχνουν πως η κακοκαιρία που ονομάστηκε «Ωκεανίς» ενδέχεται να είναι περισσότερο ήπια από όσο «έδειχναν» οι αρχικές προβλέψεις.

    «Αν ορισμένοι από εσάς αναμένατε να κάνετε ΣΚΙ στο Λαύριο η να φορέσετε χιονοπέδιλα στο Σούνιο, συγγνώμη αλλά δεν ευθύνομαι εγώ», γράφει σε μια μάλλον οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα «τυφλά» οι μετεωρολόγοι περιμένουν την ψυχρή εισβολή της Ωκεανίδας – Πού αναμένεται να χιονίσει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί-Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Καλλιάνος: «Θα περάσουμε δύσκολα, έρχεται «ιστορικός χιονιάς» το Σάββατο!»



    ΣΧΟΛΙΑ