• Κοινωνία

    Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

    • NewsRoom
    29χρονη- Αλιάκμονας


    Η 29χρονη από τη Βέροια ομολόγησε πως εκείνη έριξε το 11μηνών κοριτσάκι της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο

    Kατά τη διάρκεια της αναπαράστασης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/1) στο σημείο παρουσία ανακριτή, η 29χρονη ομολόγησε ότι η ίδια πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα.

    Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η ίδια ισχυριζόταν ότι επρόκειτο για ατύχημα και ότι το μωρό διέφυγε της προσοχής της και μπουσούλησε με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, κάτι το οποίο ανακάλεσε πλήρως σήμερα το πρωί, μόλις οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα.

    Γύρω στις 10 το πρωί, η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό, στα παγωμένα νερά του, το μικρό κοριτσάκι.

    «Θέλω να ανακαλέσω και να αλλάξω τη κατάθεση μου. Αυτά που είπα δεν συνέβησαν. Εγώ έριξα το παιδί στο νερό», είπε η 29χρονη.

    Η κατηγορούμενη μητέρα, η οποία, μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αναμένεται να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά, όπως της αποδίδει το κατηγορητήριο.

    Αύριο η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή. Υπενθυμίζεται ότι έχει νοσηλευτεί 10 φορές κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Φιλιππίδη: «Η ζωή μου καταστράφηκε. Ο ίδιος καταστράφηκα» – Η απολογία του ηθοποιού

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Διεκόπη για την Τετάρτη η δίκη

     



    ΣΧΟΛΙΑ