ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ριπές κατά πάντων στην Βουλή – Τα έβαλε με Κανέλλη, Γεροβασίλη, Γεωργιάδη (video)
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών της κατέθεσε η γραμματέας της Κ.Ο του Σύριζα, Όλγα Γεροβασίλη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Το όνομα της κ. Γεροβασίλη βρισκόταν στη λίστα των προσώπων που, κατά την εφημερίδα Ντοκουμέντο παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό.
Αποχωρώντας από τον Άρειο Πάγο δήλωσε:
«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις. Η Δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο, το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης. Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργάτες του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό».
Δείτε αναλυτικά το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς ΕΔΩ.
Διαβάστε επίσης:
Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Προφυλακίστηκε και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.