• Κοινωνία

    Ο Στέφανος Χίος επιτέθηκε στην Αλεξία Μπακογιάννη – Σοβαρό επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας

    Στέφανος Χίος, Αλεξία Μπακογιάννη

    Στέφανος Χίος, Αλεξία Μπακογιάννη


    Σοβαρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το γνωστό καφέ Athenee. Το επεισόδιο έχει πρωταγωνιστές τον γνωστό εκδότη της εφημερίδας Μακελειό, Στέφανο Χίο, και την Αλεξία Μπακογιάννη, κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, η Αλεξία Μπακογιάννη καθόταν με την παρέα της στο καφέ όταν την προσέγγισε ο Στέφανος Χίος και της είπε ποιος είναι. Η κ. Μπακογιάννη του απάντησε «δεν έχω καμιά συζήτηση με εσάς που έχετε υβρίσει το νεκρό πατέρα μου κάνοντάς τον πρωτοσέλιδο». Αναφερόταν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό για το οποίο η κ. Μπακογιάννη έχει μηνύσει τον Στέφανο Χίο.

    Εκείνη τη στιγμή ο κ. Χίος άρχισε να υβρίζει με σκαιότατο τρόπο τόσο την Αλεξία Μπακογιάννη όσο και άλλα μέλη της οικογένειάς της. Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούσε ήταν απίστευτοι, οι ύβρεις δεν μπορούν να περιγραφούν.

    Καθώς η κ. Μπακογιάννη δεν αντιδρούσε, ο εκδότης νευρίασε ακόμη περισσότερο και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σήκωσε μπουκάλι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

    Κάποιος αστυνομικός κατάφερε να κρατήσει το χέρι του κ. Χίου ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε και εναντίον του ιδίου ενώ συνέχισε να υβρίζει. «Εγώ σε πληρώνω», έλεγε στον αστυνομικό. Και στη συνέχεια έβριζε την Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένειά της.

    Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί ενώ στη συνέχεια η Αλεξία Μπακογιάννη πήγε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να καταγγείλει το γεγονός και να προχωρήσει σε μηνύσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Κωνσταντίνος Φλώρος: Αντιμετωπίζει κάθειρξη έως 10 χρόνια μετά το γρονθοκόπημα στον Γραμμένο



    ΣΧΟΛΙΑ