• Κοινωνία

    Νίκος Κοκλώνης: Τι λέει το έγγραφο της έρευνας της Αρχής Ξεπλύματος

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο της διάταξης της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, που αφορά στην υπόθεση του Νίκου Κοκλώνη.

    Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να ζητήσει εξηγήσεις από την Αρχή για τη διάταξη μέσω της οποίας δεσμεύεται η δική του περιουσία, καθώς και η περιουσία στενών συνεργατών του.

    Σύμφωνα με τη διάταξη, από τη δέσμευση εξαιρούνται μερικώς, τραπεζικοί λογαριασμοί, στους οποίους κατατίθενται μισθοί, συντάξεις ή άλλα παρόμοια έσοδα, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι οι υπάλληλοι στις εταιρείες του Νίκου Κοκλώνη θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά.

    Υπενθυμίζεται ότι κανονικά στον αέρα βγήκε το βράδυ του Σαββάτου, το τηλεοπτικό σόου  Just the 2 of Us, κατά την έναρξη του οποίου, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Είμαι εδώ, ρωτήστε με ό,τι θέλετε, αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρεία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις, αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ