• Κοινωνία

    Νίκος Κοκλώνης: Τα περισσότερα είναι ψέματα, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε κατά την αποφώνηση της εκπομπής του σε όσα του καταλογίζονται τις τελευταίες μέρες μετά από δημοσιεύματα για εμπλοκή σε υπόθεση ξεπλύματος χρημάτων.

    «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Τώρα είμαι ο επιχειρηματίας, όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο την προσοχή σας. Τις τελευταίες μέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα, είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μία παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να πείτε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης, λοιπόν, είναι εδώ», είπε αρχικά ο επιχειρηματίας και τηλεοπτικός παραγωγός.

    «Ρωτήστε με ότι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να στοχεύετε μια εταιρία με 600 εργαζόμενους που δουλεύουν σκληρά. Ζουν από αυτήν και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς. Εγώ είμαι εδώ για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις αλλά αυτούς δεν θα σας αφήσω να τους πειράξετε», πρόσθεσε κλείνοντας το show του.

    Διαβάστε επίσης

    Νίκος Κοκλώνης: Κύριε εισαγγελέα, Catch Me If You Can!!!

    Νίκος Κοκλώνης: Δε θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά!

    Νίκος Κοκλώνης: Άμεσες εξελίξεις μετά το πόρισμα Βουρλιώτη – Τα ευρήματα της Αρχής, οι «εικονικές εταιρείες» και η απάντηση του παρουσιαστή



    ΣΧΟΛΙΑ