ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πρωτιά του Σκάι και τα δελτία ειδήσεων του ΑΙ, η κυριαρχία Αντωνιάδου στην ΕΣΗΕΑ, το burnout της Βίδου, ο… νέος ρόλος του Ζούλα και έρχεται ο… Κολοκοτρώνης του Σμαραγδή
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Κοκλώνης και η οικογένειά του, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (6/7) πέθανε ο πατέρας του.
Ο παρουσιαστής και παραγωγός τον αποχαιρέτησε ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σε ευχαριστώ για όλα. Για την αγάπη σου, την παρουσία σου, την ησυχία που ένιωθα όταν ήσουν κοντά» έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε επίσης
Χίλτον: Με το πρώτο «club για… νέους» ξεκινά τη λειτουργία του το Ilisian
O άνθρωπος πίσω από το Onlyfans: Ο μυστηριώδης μεγιστάνας της αυτοκρατορίας του πορνό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Ο πόλεμος νομίζω θα τελειώσει πολύ σύντομα» – Εξετάζουμε άρση ορισμένων κυρώσεων στο πετρέλαιο (upd)
- ΕΟΔΥ: Τι λέει ο Χ. Χατζηχριστοδούλου στο Mononews – Η τοποθέτηση του Ά. Γεωργιάδη και το θρίλερ της επόμενης μέρας
- Τα αγρίμια, οι γονείς και μια γραμμή βοήθειας
- Γιώργος Λάνθιμος: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του στη Στέγη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.