Κοινωνία

Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνια, θα σου πω εγώ ποια ήταν η γυναίκα που αναζητούσες

  • NewsRoom
Νικολούλη σε Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνια, θα σου πω εγώ ποια ήταν η γυναίκα που αναζητούσες


Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την παράλληλη σχέση του έδωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Η μαρτυρία του φίλου του συζυγοκτόνου, για την παράλληλη σχέση του Αναγνωστόπουλου, θεωρήθηκε κλειδί για την έρευνα, προκειμένου να μελετηθεί η προβληματική του σχέση με την Καρολάιν Κράουτς. Ωστόσο, ο Αναγνωστόπουλος έσπευσε να δηλώσει μέσα από τις φυλακές πως δεν γνωρίζει καμία γυναίκαι και πως θα ζητούσε να αποκαλυφθούν τα στοιχεία της.

«Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες ημέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου», απάντησε στον Αναγνωστόπουλο – που αρνείται να παραδεχθεί τα περί εξωσυζυγικής σχέσης –  από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία είχε παρουσιάσει πριν λίγες ημέρες την μαρτυρία της συγκεκριμένης γυναίκας.

«Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια», προσθέτει η δημοσιογράφος.

Η μαρτυρία για την εξωσυζυγική σχέση του Μπάμπυ Αναγνωστόπουλου

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ”κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”» είχε αποκαλύψει  ο μάρτυρας-φίλος του συζυγοκτόνου, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δύο εβδομάδες προτού δολοφονήσει την άτυχη Καρολάιν έστειλε σημείωμα στην πρώην φίλη του ζητώντας να τη συναντήσει από κοντά.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επιμονή του», είχε πει χαρακτηριστικά η γυναίκα, διατηρώντας την ανωνυμία της.

Το θέμα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά απασχόλησε και το βράδυ της Παρασκευής το «Φως στο Τούνελ». Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στην άρνηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αναγνωρίσει γυναίκα, με την οποία επικοινωνούσε πριν δολοφονήσει την Καρολάιν και, σύμφωνα με όσα η ίδια είχε πει στην εκπομπή, της ζητούσε να συναντηθούν από κοντά.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε συχνά δηλώσεις με απόδοση λόγου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου οι οποίες αναφέρονται και στα όσα αποκάλυψε το Φως στο Τούνελ για τη γυναίκα που διατηρούσε σχέσεις, με τα χειρόγραφα μηνύματα. Αυτό που δηλώνει είναι ότι “ουδέποτε είχα παράλληλη σχέση, δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη γυναίκα και γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον δικηγόρο μου να βρει τα στοιχεία της καθώς δεν γνωρίζω ποια είναι” αυτό λέει τώρα», είπε αρχικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Και ακολούθησε η ευθεία απάντηση της Νικολούλη στον πιλότο:

«Λέει ότι η γυναίκα που μίλησε στην πρώτη εκπομπή, δεν γνωρίζει ποια είναι; Γιατί να βάλει τον δικηγόρο του; Να του πω εγώ ποια είναι. Να του θυμίσω μάλλον. Να του φρεσκάρω λίγο τη μνήμη ποια είναι, αν μας ακούει, δεν ξέρω αν μπορεί να ακούσει εκεί που είναι… Να σου φρεσκάρω εγώ τη μνήμη αγόρι μου για το ποια είναι, αν την ξέχασες. Είναι η γυναίκα που την αναζητούσες εναγωνίως, λίγες μέρες πριν δολοφονήσεις τη δική σου. Είναι αυτή που δήλωνε σε φίλους ότι είσαι πολύ τρελά ερωτευμένος μαζί της. Είναι αυτή που την κάλυψα για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με οποιονδήποτε κίνδυνο. Και την έψαχνες… Αν την ξέχασες να σου τη θυμίσω εγώ».

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί η δημοσιογράφος:

«Γιατί λέγαμε να βρεθούμε και στις φυλακές για να μου μιλήσεις, να μου πεις όλα αυτά. Και όλο κλείναμε ραντεβού, κι όλο ερχόμουν εγώ, κι όλο το μετάνιωνες γιατί δεν θες να εκτεθείς σε κάμερα κι έτσι προτιμάς αυτές τις δηλώσεις μεταφοράς λόγου. Εγώ εδώ είμαι, έχεις δηλώσει το ενδιαφέρον σου ότι θες να τα πούμε. Ωραία, όποτε θες, να μπω στις φυλακές και να βρεθούμε τετ α τετ, να έρθω στο κελί να τα πούμε. Αλλά μην μου λες τώρα ότι δεν ξέρεις ποια είναι η γυναίκα και θα βάλεις τον δικηγόρο να την βρει. Τώρα μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια».

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Κόλαφος ο Εισαγγελέας για τον πιλότο

 

 ΣΧΟΛΙΑ