ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Ελασσόνας
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ στην περιοχή της Ελασσόνας, καταγράφηκε στις 19:15 της Κυριακής, από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Όπως έγινε γνωστό, ο σεισμός έγινε σε απόσταση 245 χλμ. ΒΔ της Αθήνας και το επίκεντρο της εντοπίζεται 15 χλμ. ΝΝΔ της Ελασσόνας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους σεισμούς εδώ.
Διαβάστε ακόμη:
Λάρισα: Τουλάχιστον 120 οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους
Θεσσαλία: Στα 1.575 τα μη κατοικήσιμα σπίτια από τους σεισμούς στην Ελασσόνα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς επηρεάζει την αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή; Οι ειδικοί απαντούν
- Τραμπ: «Για πλάκα» μπορεί να πλήξουμε μερικές φορές ακόμη το νησί Χαργκ του Ιράν – Δεν είμαστε έτοιμοι για συμφωνία
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.