• Κοινωνία

    Νέο στοιχείο-σοκ για την υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο μπαίνουν πλέον οι σχέσεις των κατηγορούμενων με τους 3 βιαστές της.

    Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι 3 δράστες που το 2017 φέρονται να είχαν βιάσει την άτυχη φοιτήτρια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για τον θάνατό της. Το στοιχείο αυτό επιβεβαίωσε ο θείος του θύματος και δικηγόρος τής οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας στην εφημερίδα Real News ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η Αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως έπρεπε».

    Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

    «Αν δεν την είχαν αποτρέψει να προχωρήσει σε καταγγελία, πιθανόν να είχαμε άλλη εξέλιξη και η κοπέλα να ζούσε» συμπληρώνει και καταλήγει: «Η διαλεύκανση του συγκεκριμένου στοιχείου της υπόθεσης, είναι κάτι που ζητάει διακαώς η μητέρα της».

    Οι εισαγγελείς ερευνούν αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα, όταν η Ελένη Τοπαλούδη τους ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ φέρεται να θεωρούν πως το γεγονός πως δεν προχώρησε την καταγγελία των βιαστών της, πιθανόν να ενθάρρυνε τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

    Εν τω μεταξύ, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η εξέταση των επικοινωνιών της Τοπαλούδη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, δεν έδειξε καμία επικοινωνία μεταξύ της κοπέλας και των δύο κατηγορουμένων. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναφέρουν ότι η Ελένη Τοπαλούδη και ο 19χρονος κατηγορούμενος επικοινωνούσαν μέσω κυρίως της εφαρμογής Messenger. Για τον λόγο αυτό, αναμένεται και η άρση απορρήτου και για την εφαρμογή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ποιες κλήσεις τράβηξαν την προσοχή των Αρχών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποκαλύψεις: Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Σήμερα θα ερχόταν το κορίτσι μας για τις γιορτές» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ