ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός ανασύρθηκε 90χρονος από τη μονοκατοικία στο Γκάζι όπου εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 20.00.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής πρόκειται πιθανότατα για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε πολλά αντικείμενα στο σπίτι του γι’ αυτό και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Όσον αφορά τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά.
Σημειώνεται ότι είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελλάδα με θύματα κυρίως ηλικιωμένους εξαιτίας πυρκαγιών που οφείλονται στα ίδια αίτια.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στην οδό Ελασιδών 16 στο Γκάζι και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Διαβάστε επίσης:
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ – Έρευνα στα σπίτια του
Νέα μέτρα: Χρήση μάσκας παντού και αναστολή εορταστικών εκδηλώσεων εισηγούνται οι ειδικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.